Direktlänk till inlägg 8 januari 2008

Tidigt uppe

Av Annelie von Matérn Fallqvist - 8 januari 2008 10:07


Nu är jag hemma igen. Åkte hemifrån halv 8 och kom hem igen vid 10... Idag tog de tre rör blod från armen och sen blodprov i fingret + kissprov. Och massa utvärdering bla bla bla.. Återbesök igen på fredag 14:15.. Har även fått nya tabletter. Några som är klidämpande och typ halv sövande :S Kommer tydligen bli jätte trött av dem så det blir ingen tränings ikväll heller :( Eftersom jag ska ta en på morgonen och sen en på kvällen innan middagen = jag kommer vara döds trött tills passet börjar.. Blää

Nu sitter jag här med ett glas o'boy och två mackor (min frukost) och är verkligen vrålhungrig.. Har ju varit vaken nu i tre timmar utan att ha ätit något = min mage säger ifrån ordentligt! :P

Idag vet jag inte vad som händer, hade ju hoppats på att träna ikväll men nej inte idag tydligen :/ Så får se vad jag gör istället ikväll sen. Men nu då? Typ städa rummet och rensa lite grann i graderoben.. Men först frukost :D 
ANNONS
 
em

em

8 januari 2008 10:32

Åh så skönt! Fast jag har det ganska slappt måste jag säga :P

http://celebratelife.blogg.se

 
Anna

Anna

14 januari 2008 18:19

Jag har haft en bra dag, tackar som frågar :) du då?

http://Annagotland.webblogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

  Nu tänker jag flytta min blogg till en ny adress. Nämnligen : http://annelievmf89.blogg.se/   Hoppas ni alla hittar dit så ses vi där ;)   <3     ...

  Kvällen har bestått av tvspelande och mycket tänkande.. Kan inte släppa mina drömmar. Klumpen i bröstet bli bara större.. Hoppas verkligen att det är borta imorgon, orkar inte en till sån här dag.. Såna här dagar som prydde hela sista delen av förr...

    Såhär ser jag ut idag: Svart mössa - Gina Tricot Vit tröja - H&M Svart baslinne - Gina Tricot Blåa jeans - Vero Moda Svart JL skärp - ?   Orkade inte klä upp mig så värst idag eftersom jag bara varit hemma förutom när vi åkte till affären. Sen j...

  Yes, nu har jag precis fått på mig vanliga kläder igen efter en snabb dusch och cirka 40 minuter i spåret. Kändes rätt skönt faktiskt, fast det blev bara nåt varm med löpning resten power-walk. Nu ska jag kasta i mig lite mat sen iväg med pappa och...

  Jaha nu har man blivit tvingad att följa med ut och springa också, usch och fy. Har inte sprungit på evigheter så får se hur det här går... Önska mig lycka till     ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Annelie von Matérn Fallqvist med Blogkeen
Följ Annelie von Matérn Fallqvist med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se