Direktlänk till inlägg 7 januari 2008

Morgonens

Av Annelie von Matérn Fallqvist - 7 januari 2008 11:01


Dagens humör: Rätt okej om man jämför med i natt och precis när jag vaknade.. 
Dagens mående: Rätt seg, men gick faktiskt precis upp nästan 
Dagens borde: Har nog inga borden idag :D 
Dagens frisyr: Har precis vaknat, så morgonfrilla?
Dagens klädsel: Just nu svarta hotpants och en oversize vit t-shirt
Dagens planer: Åka och handla med pappa efter lunch och kanske träna ikväll 
Dagens materiella vill ha: En resa hit
Dagens längtan: Faktiskt lite efter skolan :O Men framförallt till den 25e (A) 
Dagens fundering: Vad jag ska hitta på idag..
Dagens beroende: Sängen och mitt underbara extra varma duntäcke :D
Dagens tråkigaste: Trist väder ute :/ Och mina förbannade mardrömmar
Dagens tidning: Elgigantens reklamblad :P
Dagens låt: Avril Lavigne - Things I'll never say 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

  Nu tänker jag flytta min blogg till en ny adress. Nämnligen : http://annelievmf89.blogg.se/   Hoppas ni alla hittar dit så ses vi där ;)   <3     ...

  Nu är jag hemma igen. Åkte hemifrån halv 8 och kom hem igen vid 10... Idag tog de tre rör blod från armen och sen blodprov i fingret + kissprov. Och massa utvärdering bla bla bla.. Återbesök igen på fredag 14:15.. Har även fått nya tabletter. Några...

  Kvällen har bestått av tvspelande och mycket tänkande.. Kan inte släppa mina drömmar. Klumpen i bröstet bli bara större.. Hoppas verkligen att det är borta imorgon, orkar inte en till sån här dag.. Såna här dagar som prydde hela sista delen av förr...

    Såhär ser jag ut idag: Svart mössa - Gina Tricot Vit tröja - H&M Svart baslinne - Gina Tricot Blåa jeans - Vero Moda Svart JL skärp - ?   Orkade inte klä upp mig så värst idag eftersom jag bara varit hemma förutom när vi åkte till affären. Sen j...

  Yes, nu har jag precis fått på mig vanliga kläder igen efter en snabb dusch och cirka 40 minuter i spåret. Kändes rätt skönt faktiskt, fast det blev bara nåt varm med löpning resten power-walk. Nu ska jag kasta i mig lite mat sen iväg med pappa och...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Annelie von Matérn Fallqvist med Blogkeen
Följ Annelie von Matérn Fallqvist med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se