Direktlänk till inlägg 7 januari 2008

Mardrömmar

Av Annelie von Matérn Fallqvist - 7 januari 2008 10:27


Usch drömde två hemska mardrömmar i natt :( Den första handlade om en viss person som nu blivit tillsammans med en viss annan person och det förföljde mig typ halva natten fram till kanske klockan 3.. Då vaknade jag och hade värsta klumpen i magen.. Sen lyckades jag i alla fall somna om. Sen vaknade jag igen klockan 09:23 av att jag grät, på riktigt! Det var jätte läskigt.. Drömde att mamma sköt mig och att allting bara var så jävla hemskt, hon försökte hindra mig från att skaffa hjälp så att jag skulle klara mig och samtidigt kände jag verkligen smärtan av att bli skjuten, usch ryser varje gång jag tänker på det... Det var verkligen jätte jobbigt att drömma båda drömmarna och hoppas att jag aldrig behöver drömma dem igen!

Så nu är jag helt seg i kroppen och magen kurrar, orkar inte gå upp men får väl se till att göra det snart.. Vet inte riktigt vad som händer idag. Funderar på att träna i eftermiddag men ska träna både imorgon, onsdag och söndag sen så kanske ska ta det lite lugnt.. Får se.. Sen måste jag skriva ut mitt nya schema eftersom skolan börjar igen på onsdag. Nu frukost. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

  Nu tänker jag flytta min blogg till en ny adress. Nämnligen : http://annelievmf89.blogg.se/   Hoppas ni alla hittar dit så ses vi där ;)   <3     ...

  Nu är jag hemma igen. Åkte hemifrån halv 8 och kom hem igen vid 10... Idag tog de tre rör blod från armen och sen blodprov i fingret + kissprov. Och massa utvärdering bla bla bla.. Återbesök igen på fredag 14:15.. Har även fått nya tabletter. Några...

  Kvällen har bestått av tvspelande och mycket tänkande.. Kan inte släppa mina drömmar. Klumpen i bröstet bli bara större.. Hoppas verkligen att det är borta imorgon, orkar inte en till sån här dag.. Såna här dagar som prydde hela sista delen av förr...

    Såhär ser jag ut idag: Svart mössa - Gina Tricot Vit tröja - H&M Svart baslinne - Gina Tricot Blåa jeans - Vero Moda Svart JL skärp - ?   Orkade inte klä upp mig så värst idag eftersom jag bara varit hemma förutom när vi åkte till affären. Sen j...

  Yes, nu har jag precis fått på mig vanliga kläder igen efter en snabb dusch och cirka 40 minuter i spåret. Kändes rätt skönt faktiskt, fast det blev bara nåt varm med löpning resten power-walk. Nu ska jag kasta i mig lite mat sen iväg med pappa och...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Annelie von Matérn Fallqvist med Blogkeen
Följ Annelie von Matérn Fallqvist med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se