Direktlänk till inlägg 6 januari 2008

Mycket jobb och nu mat, äntligen

Av Annelie von Matérn Fallqvist - 6 januari 2008 17:45


Yes, då var man hemma från jobbet. Jobbade över en halvtimme idag för tiden bara flög förbi. Höll på att fylla på med täcken och kuddar och fick verkligen ut hur mycket som helst. Och det behövdes verkligen för alla kartonger med täcken och sånt tar sån jäkla plats på lagret. Så helt plötsligt kollade jag på klockan och såg att jag slutade för en halvtimme sen så då var det bara att skynda på att byta om så jag skulle hinna köpa pålägg och sen hinna till tåget. Och självklart kom jag i tid till tåget ;) Stolt.

Så nu är jag då hemma, har hunnit gå på toa och byta om till något lite mer fint än jobb kläderna. Blir bild på både dagens jobboutfit och dagens kvällsoutfit senare. Hinner inte riktigt det nu för nu måste jag laga middag åt mig och lillasyster. Pappa jobbar så hon ska tydligen ha typ fest här, får se hur det blir me det :P Jag ska i alla fall ta hit Sandra. Vi ska dricka vin, äta ost och kex och titta på bland annat Victoria's secret fashion show som är klockan 20:00 på 3an :) 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

  Nu tänker jag flytta min blogg till en ny adress. Nämnligen : http://annelievmf89.blogg.se/   Hoppas ni alla hittar dit så ses vi där ;)   <3     ...

  Nu är jag hemma igen. Åkte hemifrån halv 8 och kom hem igen vid 10... Idag tog de tre rör blod från armen och sen blodprov i fingret + kissprov. Och massa utvärdering bla bla bla.. Återbesök igen på fredag 14:15.. Har även fått nya tabletter. Några...

  Kvällen har bestått av tvspelande och mycket tänkande.. Kan inte släppa mina drömmar. Klumpen i bröstet bli bara större.. Hoppas verkligen att det är borta imorgon, orkar inte en till sån här dag.. Såna här dagar som prydde hela sista delen av förr...

    Såhär ser jag ut idag: Svart mössa - Gina Tricot Vit tröja - H&M Svart baslinne - Gina Tricot Blåa jeans - Vero Moda Svart JL skärp - ?   Orkade inte klä upp mig så värst idag eftersom jag bara varit hemma förutom när vi åkte till affären. Sen j...

  Yes, nu har jag precis fått på mig vanliga kläder igen efter en snabb dusch och cirka 40 minuter i spåret. Kändes rätt skönt faktiskt, fast det blev bara nåt varm med löpning resten power-walk. Nu ska jag kasta i mig lite mat sen iväg med pappa och...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Annelie von Matérn Fallqvist med Blogkeen
Följ Annelie von Matérn Fallqvist med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se