Direktlänk till inlägg 6 januari 2008

God morgon

Av Annelie von Matérn Fallqvist - 6 januari 2008 08:40


God morgon :)

Vaknade innan klockan idag, ska egentligen inte gå upp förns 09:45 men kunde helt enkelt inte sova längre. Jobb idag också precis som jag sa igår. Åh vad jag önskar att jag låg på en vit strand nu istället för att gå runt i den här snön som ligger vit utanför mitt fönster. Så kallt ju! Vill ha värme! Hoppas verkligen på att vi åker iväg i maj eller februari som vi har pratat om! :)

Nej nu ska jag fixa frukost, utan pålägg :/ 
ANNONS
 
Elin

Elin

6 januari 2008 11:58

Hej! :) Vad kul att du tycker om min blogg och mina bilder :) Tyvärr är det så många som frågar, så det skulle bli ett heltidsjobb att göra bilder till folk, men tack iaf :)

http://nevnarien.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

  Nu tänker jag flytta min blogg till en ny adress. Nämnligen : http://annelievmf89.blogg.se/   Hoppas ni alla hittar dit så ses vi där ;)   <3     ...

  Nu är jag hemma igen. Åkte hemifrån halv 8 och kom hem igen vid 10... Idag tog de tre rör blod från armen och sen blodprov i fingret + kissprov. Och massa utvärdering bla bla bla.. Återbesök igen på fredag 14:15.. Har även fått nya tabletter. Några...

  Kvällen har bestått av tvspelande och mycket tänkande.. Kan inte släppa mina drömmar. Klumpen i bröstet bli bara större.. Hoppas verkligen att det är borta imorgon, orkar inte en till sån här dag.. Såna här dagar som prydde hela sista delen av förr...

    Såhär ser jag ut idag: Svart mössa - Gina Tricot Vit tröja - H&M Svart baslinne - Gina Tricot Blåa jeans - Vero Moda Svart JL skärp - ?   Orkade inte klä upp mig så värst idag eftersom jag bara varit hemma förutom när vi åkte till affären. Sen j...

  Yes, nu har jag precis fått på mig vanliga kläder igen efter en snabb dusch och cirka 40 minuter i spåret. Kändes rätt skönt faktiskt, fast det blev bara nåt varm med löpning resten power-walk. Nu ska jag kasta i mig lite mat sen iväg med pappa och...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Annelie von Matérn Fallqvist med Blogkeen
Följ Annelie von Matérn Fallqvist med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se