Direktlänk till inlägg 5 januari 2008

Min kväll

Av Annelie von Matérn Fallqvist - 5 januari 2008 23:12


Efter duschen blev det till att fixa naglarna framför "Good Luck Chuck", faktiskt en bra film :) Fixade även några marmelad mackor, Annelies special och sen lite nachos. Förstår inte hur jag kan vara så hungrig jämt :/ Men sen när filmen var slut såg jag slutet av Junior VM matchen Sverige - Kanada i hockey och fan vad nära det var! Höll tummarna så hårt jag kunde men Kanada lyckades vinna bara några minuter in i sudden death (stavning?) :( Menmen tvåa i Jr VM är väl inte fy skam?! Visst hade ett guld suttit bättre men jag är stolt :) Nej, nu måste jag hoppa i säng, jobb imorgon också. 11:15 - 16:15... Hemma igen efter halv 6 eftersom jag hade tänkt handla lite pålägg efter jobbet. Märkte idag när jag skulle göra mina mackor att pålägget var HELT SLUT! Och eftersom pappa jobbar dygn imorgon (dvs åker imorgon bitti vid 06:50 och inte kommer hem förns på måndag 07:30) så måste jag handla själv, bläää :P

Sov så gott allihopa hörs imorgon! <3
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

  Nu tänker jag flytta min blogg till en ny adress. Nämnligen : http://annelievmf89.blogg.se/   Hoppas ni alla hittar dit så ses vi där ;)   <3     ...

  Nu är jag hemma igen. Åkte hemifrån halv 8 och kom hem igen vid 10... Idag tog de tre rör blod från armen och sen blodprov i fingret + kissprov. Och massa utvärdering bla bla bla.. Återbesök igen på fredag 14:15.. Har även fått nya tabletter. Några...

  Kvällen har bestått av tvspelande och mycket tänkande.. Kan inte släppa mina drömmar. Klumpen i bröstet bli bara större.. Hoppas verkligen att det är borta imorgon, orkar inte en till sån här dag.. Såna här dagar som prydde hela sista delen av förr...

    Såhär ser jag ut idag: Svart mössa - Gina Tricot Vit tröja - H&M Svart baslinne - Gina Tricot Blåa jeans - Vero Moda Svart JL skärp - ?   Orkade inte klä upp mig så värst idag eftersom jag bara varit hemma förutom när vi åkte till affären. Sen j...

  Yes, nu har jag precis fått på mig vanliga kläder igen efter en snabb dusch och cirka 40 minuter i spåret. Kändes rätt skönt faktiskt, fast det blev bara nåt varm med löpning resten power-walk. Nu ska jag kasta i mig lite mat sen iväg med pappa och...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Annelie von Matérn Fallqvist med Blogkeen
Följ Annelie von Matérn Fallqvist med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se