Direktlänk till inlägg 4 januari 2008

Dags att krama kudden

Av Annelie von Matérn Fallqvist - 4 januari 2008 22:22


Neej inget bra på tv idag, trist. Så funderar på att krypa ner i sängen och se klart "Underbar och älskad av alla" som jag började se igår innan jag somnade.. Men hann typ se max 20 minuter sen sov jag så gott så :D Ska upp 08:15 imorgon eftersom jag börjar jobba vid 10. Skönt att jobba lite så det blir lite ordning på dagarna men hade väldigt gärna spenderat morgondagen i sängen också för helt plötsligt har jag kommit underfund med att sängen faktiskt skulle kunna vara mitt hem under en längre tid :D Sååå myspys, fast hade varit mer lockande om man hade haft sällskap :/ Och nu syftar jag på en viss person faktiskt, några kanske vet vem, andra inte..

Nej nu ska jag sluta småsnacka bort massa värdefull sängtid ;)

Tänkte bara lägga in en liten gullig grej jag hittat i "Nalle Puh - Den röda boken":

"Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor" - Nalle Puh

Så rätt lilla vän :) 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

  Nu tänker jag flytta min blogg till en ny adress. Nämnligen : http://annelievmf89.blogg.se/   Hoppas ni alla hittar dit så ses vi där ;)   <3     ...

  Nu är jag hemma igen. Åkte hemifrån halv 8 och kom hem igen vid 10... Idag tog de tre rör blod från armen och sen blodprov i fingret + kissprov. Och massa utvärdering bla bla bla.. Återbesök igen på fredag 14:15.. Har även fått nya tabletter. Några...

  Kvällen har bestått av tvspelande och mycket tänkande.. Kan inte släppa mina drömmar. Klumpen i bröstet bli bara större.. Hoppas verkligen att det är borta imorgon, orkar inte en till sån här dag.. Såna här dagar som prydde hela sista delen av förr...

    Såhär ser jag ut idag: Svart mössa - Gina Tricot Vit tröja - H&M Svart baslinne - Gina Tricot Blåa jeans - Vero Moda Svart JL skärp - ?   Orkade inte klä upp mig så värst idag eftersom jag bara varit hemma förutom när vi åkte till affären. Sen j...

  Yes, nu har jag precis fått på mig vanliga kläder igen efter en snabb dusch och cirka 40 minuter i spåret. Kändes rätt skönt faktiskt, fast det blev bara nåt varm med löpning resten power-walk. Nu ska jag kasta i mig lite mat sen iväg med pappa och...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Annelie von Matérn Fallqvist med Blogkeen
Följ Annelie von Matérn Fallqvist med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se