Direktlänk till inlägg 4 januari 2008

Hemma från storhandling

Av Annelie von Matérn Fallqvist - 4 januari 2008 17:03


Så, nu är jag hemma :) Vart massa handling idag och mycket åkandes, men det var kul. Lite pappa-dotter tid sådär :) Var borta i nästan 3 timmar så känns som att dagen är slut snart.. Jobba imorgon, inget jag direkt längtar till. Hann btw med att fixa garderoben innan vi åkte så nu är den så fin så :) Riktigt nöjd men skulle hellre velat ha en walk-in-closet, men ja drömma kan man ju alltid.

Ikväll blir det kyckling till middag och tänkte nog sno lite av den som matlåda tills på söndag tillsammans med fullkornsris och wokgrönsaker, mums.

Nu ska jag läsa min Damernas som kom i brevlådan (nej jag brukar inte läsa den men alltså de hade en jätte bra premie så då kunde jag ju inte låta bli att beställa :P ) 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

  Nu tänker jag flytta min blogg till en ny adress. Nämnligen : http://annelievmf89.blogg.se/   Hoppas ni alla hittar dit så ses vi där ;)   <3     ...

  Nu är jag hemma igen. Åkte hemifrån halv 8 och kom hem igen vid 10... Idag tog de tre rör blod från armen och sen blodprov i fingret + kissprov. Och massa utvärdering bla bla bla.. Återbesök igen på fredag 14:15.. Har även fått nya tabletter. Några...

  Kvällen har bestått av tvspelande och mycket tänkande.. Kan inte släppa mina drömmar. Klumpen i bröstet bli bara större.. Hoppas verkligen att det är borta imorgon, orkar inte en till sån här dag.. Såna här dagar som prydde hela sista delen av förr...

    Såhär ser jag ut idag: Svart mössa - Gina Tricot Vit tröja - H&M Svart baslinne - Gina Tricot Blåa jeans - Vero Moda Svart JL skärp - ?   Orkade inte klä upp mig så värst idag eftersom jag bara varit hemma förutom när vi åkte till affären. Sen j...

  Yes, nu har jag precis fått på mig vanliga kläder igen efter en snabb dusch och cirka 40 minuter i spåret. Kändes rätt skönt faktiskt, fast det blev bara nåt varm med löpning resten power-walk. Nu ska jag kasta i mig lite mat sen iväg med pappa och...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Annelie von Matérn Fallqvist med Blogkeen
Följ Annelie von Matérn Fallqvist med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se