Alla inlägg under december 2007

Av Annelie von Matérn Fallqvist - 7 december 2007 15:30


Ändrade till vitt där det svarta var och till svart där det vita var, haha :P Men det känns lite mer juligt med vit bakgrund (snö) och sen så ser man texten bättre nu när den är svart :) Hoppas det uppsakattas ;)



Av Annelie von Matérn Fallqvist - 7 december 2007 15:20



Äntligen fredag och ledigt, skola idag mellan 8:10 - 14:15. SLutade egentligen 14:45 men vi fick sluta en halvtimme tidigare :) Skulle egentligen fått sluta 13:45 eftersom jag började programmeringslektionen en timme tidigare och satt och jobbade som en tok, men behövde verkligen hjälp idag så det känns ändå okej att ha två timmars lektion istället för en och en halv. By the way så gjorde jag mitt projektarbete idag på Kust och Hav lektionen. Det vill säga jag gick till HV1 och HP1s matte lektion, berättade vad jag hade för tankar och så om projektet och frågade om de ville vara med och hjälpa mig med det. Och de flesta ville faktiskt det så jag blev jätte glad :) Projektet är ju faktiskt till hjälp för dem själva så förstår egentligen inte varför inte alla ställde upp. Men so what :P Lämnade i alla fall ut provet vi gjorde igår och fick en rätt bra bild över vilka jag ska jobba med senare :) By the way igen så tänker jag INTE jobba med några HP1or förutom typ två max för dom var så jävla dryga, uuusch. Alltså jag gör ju det för deras skull också så de ska klara kursprovet men ååg. Pappa kom i alla fall och hämtade mig efter skolan idag så jag slapp gå hem i regnet, jippie! Sen har Ramin börjat skissa på min tatuering också så jag väntar med spänning efter resultatet han kommer med på måndag! :D Ska antingen vara typ ett A med gloria och änglavingar eller ett A med horn och svans som en djävul typ, haha :P Får se vad som blir snyggast i slutändan.. Fick även dvdn med OTH avsnitten så nu ska jag bara fixa lite te och kanske en macka eller något och sen se massa OTH avsnitt! :D Så happy!!

Hörs mer senare! Hoppas ni haft en bra dag :)

Juste ge gärna fler förslag på tatueringar :P Och säg vad ni tycker om dem jag skrev om idag :)



Av Annelie von Matérn Fallqvist - 6 december 2007 23:08


Nej nu ska jag sova, är så himla trött! Men först en lista som jag hittade på http://celebratelife.blogg.se/ Emelies blogg :) Godnatt alla



A = Har dom vackraste ögonen 

N = Du kan behålla hemligheter
N = Du kan behålla hemligheter

E = Jättebra på att kyssas

L = Alla älskar dig

I = Helt underbar i sängen
E = Jättebra på att kyssas 

---------------------------------------------------------------


a. har dom vackraste ögonen
b. alla vill ha dig.
c. riktigt barnslig.
d. gillar att dansa loss.
e. jättebra på att kyssas.
f. bra personlighet och utseende.
g. skiter i vad andra tycker.
h. en gosig nallebjörn.
i. helt underbar i sängen.
j. alla avgudar dig.
k. vild och galen.
l. alla älskar dig.
m. ruskigt smart.
n. du kan behålla hemligheter.
o. as sexig, grr.
p. populär bland alla.
q. mindre snygg..
r. helt GALEN.
s. lätt att bli kär i
t. omtänksam och bryr sig.
u. kung på att bara ta't lugnt.
v. alltid lika glad.
w. otur i kärlek.
x. inte alls duktig i skolan..
y. bästa pojkvän/flickvän som finns.
z. alltid redo.
å. har en dold talang.
ä. kan inte behålla hemligheter.
ö. gillar att dricka/festa.

Gör listan du med och se vad du får för skojjiga egenskaper på ditt namn, mitt vart ju ganska lovande iaf om man tänker på sexuella saker.. haha!!


Av Annelie von Matérn Fallqvist - 6 december 2007 21:16


Hejhej. Orkade verkligen inte blogga igår. Började skolan 8 och slutade 3. Sen var det till att åka till jobbet direkt och slutade egentligen inte förns 9 men fick åka hem 8 för att jag behövde hem och plugga :) Kom hem vid typ 9 sen åt jag suuupergod middag: pommes, bearnaise sås, grekisk sallad och fläskkarré! :D

Efter maten satte jag mig och pluggade och pluggade faktiskt ganska mycket men var såå himla trött så orkade inte sitta uppe länge. Umgicks lite med lillasyster sen la jag mig i sängen för att se OTH men då märkte jag att de sista avsnitten på säsong saknades! Så har inte kunnat se några fler avsnitt :( Pratade i alla fall med Ramin idag i skolan så han ska fixa dem åt mig tills imorgon! UNDERBART


Idag var det en rätt lugn dag förutom Historia provet då, fy fan säger jag bara.. Uuusch hatar min lärare och hatar just nu historia... Men fick i alla fall en glad nyhet idag. Fick MVG på mitt muntliga nationella i svenska B !!!! :D:D Så underbart. Sen efter skolan gick jag med Sandra hem till hennes mormor och morfar där hon bor tills imorgon och så skrev vi klart matte provet vi ska dela ut till ettorna i våran skola till vårat projektarbete.. :) Sen efter det tog vi först bussen till Danderyd sen bussen därifrån till Sundbyberg där vi träffade Crille och fixade dricka. Sen tunnelbana och tåg tillbaka hem och nu är jag hemma :) Ska hoppa in i duschen snart sen bus:a och sånt och sen äta något, är utsvulten! Har bara ätit en macka och massa godis med Sandra idag, haha.


Imorgon ska lillasyster ha fest så hoppas få lite sällskap av någon kompis så jag slipper vara här med alla "småbarn" själv, haha :P Skriver säkert mer senare :) Pusspuss


Av Annelie von Matérn Fallqvist - 4 december 2007 22:07


Nu ska jag berätta något som jag inte berättat för så många.. Framför allt för att jag inte vill att mamma och pappa ska få reda på det innan det är gjort. Så hoppas att dem inte går in här och läser....


Jag ska tatuera mig! Någon som sett Haleys tatuering i One Tree Hill? Hon har Nathans tröjnummer (23) tatuerat i svanken.. Typ så vill jag ha. Något litet diskret men ändå snyggt tatuerat i svanken.. Men vet inte vad... Så jag är i desperat behov av tips och förslag! :)


Anledningen i fall någon undrar, varför jag inte vill att mamma och pappa ska veta. Är att jag är rädd för att dem ska säga nej. Och jag har verkligen bestämt mig för att jag ska tatuera mig nu och de kommer få mig att ändra mig, och jag vill verkligen inte ändra mig. Jag vill tatuera mig! Och om jag tatuerar mig utan att de vet något så kan dem inte få mig att ändra mig utan när de väl får reda på det så är den redan gjord. Då kan de liksom inte få mig att ändra mig till att inte göra det, för då är det redan gjort..


Så, that's it. Nu vet ni ;) Kom med förslag!! :D



Av Annelie von Matérn Fallqvist - 4 december 2007 19:26


Var hemma från skolan idag, mådde skit när jag vaknade.. Så idag har jag sett klart One Tree Hill säsong 2 och försökt plugga. Fattar inte varför det inte går, jag kan verkligen inte plugga just nu :S Försöker koncentrera mig och få ork till att plugga men nej det är helt jävla omöjligt... Sitter med böckerna framför mig och försöker orka lyfta pennan och skriva men något tar emot..


Igår jobbade pappa natt så när lillasyster kom hem fixade vi middag tillsammans, det blev tacogratäng. Sååå himla gott! :) Mitt i maten kommer Jimmy förbi och överraskar, trevligt trevligt. Pratade massor, spelade gitarr och kollade på OTH sen gick han hem vid typ halv 12, glömde helt bort tiden.. Så kanske därför jag inte riktigt kom upp imorse heller :/ Men tror framför allt att det är för att det är så himla mycket just nu. Allt med skolan, jobbet, att jag fortfarande inte kan släppa dig ur mina tankar.... När ska jag glömma!? En del av mig vill inte att jag ska glömma dig, hoppas liksom på att du ska ändra dig osv. Medan en annan del bara vill glömma och gå vidare.. Försöker vara positiv men inte så lätt alla gånger...


Imorgon är det onsdag, vilket betyder skola mellan 8:10 och 15:05 typ .. Tre lektioner och två håltimmar känns så himla onödigt..*suck* Sen efter skolan ska jag direkt in till jobbet och så jobbar jag enda tills klockan 9 för vi har tydligen klubbkväll, bläää :P Så alla som är med i Hemtexclub i Täby och som fått hem en lapp i brevlådan kom och besök mig imorgon kväll ;)

Kommer säkert inte ha så mycket tid till att prata men i alla fall, trevligt med sällskap.


Juste måste bara tillägga vad det blev för middag idag, sååå himla gott! Kyckling, ris och Uncle Bens Hawaiian Sweet & Sour (eller vad den nu heter), himmelskt gott! :D Och självklart serverades det mjölk till för min del :P Jag och mjölk = best friends. På tal om best friends så saknar jag min Sandra jätte mycket! Hoppas så att vi ses lite mer än på Historian imorgon eftermiddag! :)


Nej nu ska jag försöka plugga, vet att det typ inte kommer gå men önska mig lycka till ;) Hoppas alla haft en bra dag :)



Av Annelie von Matérn Fallqvist - 3 december 2007 15:46


Orkade inte skriva när jag kom hem igår så skriver nu istället :)

Var som sagt på julbord med jobbet på Ullricsdals slott/värdshus. Så himla fint var det och helt okej mat :P Kom dit vid 6 och åkte därifrån strax efter 20:20. Haha har aldrig ätit så dyr mat förut, blev 600:- / person :O Menmen någon gång måste vara den första :) När jag kom till Täby igen gick inte bussen förns om typ 15 min så tog tåget mot Stockholm istället och hoppade av vid Mörby för att möta upp Jimmy på tåget mot Åkersberga :P Haha jaa en omväg men heldre att sitta på tåget lite längre och få sällskap tillbaka än att stå ut i regnet och vänta.

Kom hem ganska sent och orkade inget mer än att kolla på massa One Tree Hill avsnitt, ovanligt för mig? -Nej :P La mig i sängen och kollade några fler och somnade typ efter 12 någon gång.. Satte klockan på halv 10 eftersom bussen gick typ 10:07 och orkade inte fixa mig iordning, kände att jag heldre fick massa sömn.

Vaknade typ halv 9 så då satte jag på två avsnitt till av OTH och sen frukost. Började egentligen 10:15 idag men hade läkarbesök halv 11 så kom inte till skolan förns 11:15. Kort lektion sen lunch, åt typ ingenting hade bara massa tankar i huvet som inte ville lämna mig ifred...

Nu är jag i alla fall hemma igen, vilket känns skönt. Ska snart sätta mig med Historian och sen blir det till att fixa middag eftersom pappa jobbar natt. Jimmy kanske kommer över det vet jag inte.. Skickade ett sms och sa att jag skulle vara själv och att jag ville ha sällskap och eftersom han inte har några pengar på mobilen blir det en överraskning om han kommer eller inte, haha :P

Har pratat mycket med Erik idag också, han från Uppsala.. Länge sen vi pratade såhär mycket känns det som, har saknat det. Saknar honom också har inte setts på jätte länge :/ Får se om vi hinner prata något mer ikväll om han inte ska träffa den där nya tjejen vi pratade om idag.....  

Nej nu mellis, sen massa historia tänkte bara lägga in en liten lista först ;)


Dagens humör: Trött men ändå ganska glad, mycket tankar i huvet just nu

Dagens musik: Just nu är det Jesse McCartney, LIVE och jullåtar, haha vilken blandning

Dagens väder: Grått, trist, regnigt och hemskt :P

Dagens plus: Allting ordnat hos doktorn och pratet med Erik

Dagens minus: Det dåliga vädret och allt plugg

Dagens vill ha: Godis och sällskap

Dagens måsten: Plugga, dammsuga, äta och se allting mer positivt :)



Av Annelie von Matérn Fallqvist - 2 december 2007 14:05


Jadu kvällen blev inte riktigt som jag hade tänkt men skit samma, fick komma ut och dansa massor i alla fall :) Synd bara att jag inte träffade de personerna jag hade hoppats på.


Har såå ont i fötterna från igår men kanske inte så konstigt med tanke på vilka skor jag hade på mig, haha :P Så idag när det blir dags för middag med jobbet blir det inte finskor i alla fall. Blir några sköna skavsårsfria skor :P Ska ta tåget som går 16:26 så jag måste nog skynda på lite.. Måste hinna byta om och fixa mig iordning plus att jag måste plugga lite historia. Har jätte stort prov nästa vecka och jag har inte pluggat något alls, illa... Men vem orkar tänka på läxor när det är helg?! Är det inte då man ska vara ledig från skolan?


Har precis sett klart ett nytt Gossip Girl avsnitt, me like! Och är så sugen på att sätta på ett OTH avsnitt också men jag borde ju plugga.. Blää.. Tror jag tar med mig historia boken på tåget så jag kan plugga lite fram och tillbaka från middagen och så tar jag det bara lugnt fram tills dess :) Har faktiskt varit ute och festat två kvällar i rad nu så behöver faktiskt vila.. Vaknade typ 12:20 idag vilket VERKLIGEN inte är likt mig :P Men det var sååå skönt :D Är ovanligt trött för att vara mig. Och när jag tänker på att jag kommer att jobba varenda helg både lördag och söndag fram tills nyår får mig att bli ännu tröttare. Hur ska jag orka?

Aja nu blir det OTH orkar inte med något annat än det :P



Ovido - Quiz & Flashcards