Direktlänk till inlägg 11 december 2007

Tisdags kväll med mys

Av Annelie von Matérn Fallqvist - 11 december 2007 18:40


Usch vad jobbigt det var att gå upp imorse.. Fixade två mackor med keso och alfa groddar och en kopp varm o'boy och sen satte jag på ett One Tree Hill avsnitt som jag kollade på samtidigt som jag fixade mig iordning och åt upp frukosten.

Som vanligt på tisdagar, onsdagar och torsdagar gick jag förbi Sandra innan bussen och så åkte vi tillsammans till skolan. Somnade både på historian, samhällskunskapen och Svenskan idag, haha :P Men vadå om läraren har högläsning så blir det lätt så när man är trött (a)

Efter det var det lunch, sen matte. Stannade kvar en timme efter skolan till klockan 3 med Sandra, satt och rättade ettornas prov till vårt projektarbete. Hann med 15:17 bussen och när jag gick förbi farmor och farfars hus såg jag pappas bil så jag gick in och fikade tillsammans med dem :)


Har precis ätit middag nu och nu är det detta som väntar:Hur ser er tisdags kväll ut? :) 
ANNONS
 
Tobias

Tobias

11 december 2007 19:29

svar: det där lät nästan för bra för att vara sant!? :D

http://grymtroligperson.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

  Nu tänker jag flytta min blogg till en ny adress. Nämnligen : http://annelievmf89.blogg.se/   Hoppas ni alla hittar dit så ses vi där ;)   <3     ...

  Nu är jag hemma igen. Åkte hemifrån halv 8 och kom hem igen vid 10... Idag tog de tre rör blod från armen och sen blodprov i fingret + kissprov. Och massa utvärdering bla bla bla.. Återbesök igen på fredag 14:15.. Har även fått nya tabletter. Några...

  Kvällen har bestått av tvspelande och mycket tänkande.. Kan inte släppa mina drömmar. Klumpen i bröstet bli bara större.. Hoppas verkligen att det är borta imorgon, orkar inte en till sån här dag.. Såna här dagar som prydde hela sista delen av förr...

    Såhär ser jag ut idag: Svart mössa - Gina Tricot Vit tröja - H&M Svart baslinne - Gina Tricot Blåa jeans - Vero Moda Svart JL skärp - ?   Orkade inte klä upp mig så värst idag eftersom jag bara varit hemma förutom när vi åkte till affären. Sen j...

  Yes, nu har jag precis fått på mig vanliga kläder igen efter en snabb dusch och cirka 40 minuter i spåret. Kändes rätt skönt faktiskt, fast det blev bara nåt varm med löpning resten power-walk. Nu ska jag kasta i mig lite mat sen iväg med pappa och...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se