Alla inlägg under november 2007

Av Annelie von Matérn Fallqvist - 15 november 2007 18:29


-


Pappa åkte till jobbet för ungefär 2 timmar sen och Sophie försvann snabbare än blixten så jag är helt själv. Ibland kan det vara skönt men just nu känns det bara tråkigt.

Måste laga mat själv och har inget att göra..

Vet inte vad jag ska äta, är jätte hungrig men inte sugen på ngt :S

Håller på att värma på en matlåda får se hur mycket jag får i mig. Haha när jag väl var i frysen hittade jag *tada* knäck! Så himla gott och nu när det börjar bli snö och kallt ute passar det perfekt att äta efter maten :D

 Längtar så himla mycket till lussebullar, pepparkakor och knäck :) Tror jag är en julmänniska ;P Älskar fortfarande julklappar och tror aldrig jag kommer växa ifrån varken det eller den där speciella julkänslan jag får när det är mörkt ute, snön fallar, brasan är tänd och det verkligen luktar jul :)


-



Av Annelie von Matérn Fallqvist - 15 november 2007 15:44


-


Usch har såå tråkigt. Vet inte vad jag ska hitta på.

Har pratat med Jimmy på msn känns skönt att prata ut lite :)

Båda har det inte så lätt just nu så känns skönt att prata med någon man verkligen tycker om och som sitter i samma sits som sig själv (okej, inte riktigt exakt samma sits men aa :P ).


Lillasyster har precis kommit hem men har som vanligt jätte stressigt :P Så blir inte mycket att umgås med tyvärr. Hon ska iväg och sjunga på en konsert snart så nu är det full fart med att få i henne något att äta och sen den där vanliga klädpaniken hon får eftersom hon aldrig vet vad hon ska ha på sig eller hur hon ska ha håret osv osv :P Haha, jag får alltid rycka in och rädda henne :D


Hade hoppats på film och sånt idag men verkar inte som att det blir något, trist :/ Hade verkligen behövt lite sånt, menmen.


Kom precis på att klockan börjar bli rätt sent ändå, redan 4 snart. Så kan inte ringa Sandra heller och fråga om vi kan hitta på något för hon ska till skolan snart och vara med på Öppet Hus. ÄSCH...


-



Av Annelie von Matérn Fallqvist - 15 november 2007 13:00


-


Passar på att lägga upp lite bilder från gårdagen :)  



Dagens


 Gårdagens klädsel:

* vita mjukisar - Cubus

* vit tröja - H&M



Super 4an innan matchen


Super 4an innan matchen :)



Jag och Sara


Jag och Sara påväg till matchstart


-



Av Annelie von Matérn Fallqvist - 15 november 2007 12:51


-


Igår var det natturnering :)

Första matchen förlorade vi med 9-0, haha :P Men det var mot BP1 och alla i deras klass spelar typ fotboll :s Matchen började 22:15 och höll på till ungefär halv sen var det bara att vänta och kolla på några andra matcher eftersom våran andra match inte skulle börja förns typ 23:45..


Andra och sista matchen spelade vi mot HP1, trodde det skulle bli en enkel match innan eftersom dom typ bara var tjejer (vilket iof vi också var men tjejerna i vårat lag äger ;D ) men dom hade tydligen lånat in massa killar från en annan klass (som man egentligen inte fick göra) menmen..

Matchen började asbra! Tro det eller ej men jag gjorde mååål ;D

Så nu ledde vi alltså med 1-0, YES. Men dom kontrade lite senare och tryckte in både 1-1 och 1-2  :/

Spelet som var när jag, Sara, Elli och Madde var inne var SUPER. Passningsspelet var perfekt, alla kontringar osv osv. Jag fick massa mål chanser men missade :( Buhu. Om jag bara hade satt dem så hade vi vunnit säkert!! BLÄ. Matchen slutade 1-2 = slutspelat för våran del.. Menmen det var kul i alla fall :)

Kom inte hem förns typ 01:40 så var gaanska så trött då :P


-


Idag är det studiedag, vilket betyder vila. Trodde jag ja :/ Ser att rummet både behöver städas och dammsugas + att pappa ville att jag skulle tvätta.

Men när det är klart hoppas jag på film och mys framör en öppen brasa :)

Får se vad som händer...


-



Av Annelie von Matérn Fallqvist - 14 november 2007 07:11


-


Lycka till med Bella, hoppas hon gör dig lycklig


-




</3

Av Annelie von Matérn Fallqvist - 13 november 2007 22:08


-


Jag vill bara somna, somna och ALDRIG mer vakna

Jag vill inte vara i den här mardrömmen längre, jag orkar inte, jag klarar inte mer

Jag vill vakna upp ur den här mardrömmen nu

Jag vill bara vara lycklig igen, må bra igen, min kropp klarar inte mer, mitt huvud mår inte bra, mitt hjärta är i tusen krossade bitar


-



Av Annelie von Matérn Fallqvist - 13 november 2007 21:35



jag hatar mig, för att jag förstört allt, för att jag har förstört allting som betydde något.. för att jag har förtsört mig själv


-



Av Annelie von Matérn Fallqvist - 13 november 2007 16:15


-


Så skönt att sluta tidigt idag :) Jag och Sandra var hemma redan vid 11.

Visste inte alls att det skulle bli sånt snö väder idag när jag åkte hemifrån igår så jag hade HELT FEL skor på mig :P Haha, helt dyngsur om fötterna när jag kom hem. Så jag och Sandra tände en brasa och satte och oss åt i vardagsrummet :)


Har varit inne och spelat spel, ätit och spelat president hela dagen sen dess och vet inte riktigt vad vi ska göranu *-)

Sandra ska nog träffa Elli när hon slutar jobba så det vet jag inte vad jag ska göra :/ Kanske snöbollskrig? :P Men verkar inte vara någon annan än jag som är sugen på det, typiskt :/


Blir ingen träning ikväll heller för jag är både snuvig och hostig, inte bra...


-



Ovido - Quiz & Flashcards