Alla inlägg under november 2007

Av Annelie von Matérn Fallqvist - 22 november 2007 19:14



Åhh jag blir galen! Hatar att inte ha något att göra, hatar att vara rastlös! Finns verkligen ingeting att göra! :S Har aldrig någon fantasi att komma på ngt och när jag kollar omkring mig hittar jag inte ett skvatt att göra..

Skulle behöva plugga men det vägrar jag göra just nu, sitter heldre bara här och inte gör något alls, är så trött på allt plugg och skolan just nu...

Inget roligt på tv förns klockan 9 (CSI Miami) sen efter det finns det fortfarande inget att göra, suck.. Mer än 1˝ timme kvar tills CSI och vet veeerkligen inte vad jag ska göra tills dess. Har redan ätit så kan inte låta tiden gå åt det heller.. Vill inte äta massa godis och onyttigheter heller så nej att tugga bort tiden fungerar inte riktigt för mig just nu..

Vill ha massa One Tree Hill avsnitt! Ska börja se serien från allra första avsnittet på säsong 1. Eftersom jag absolut inte hängt med från början låter det som det bästa att göra.. Men det tar ju sån tid att ladda ner alla avsnitt!! :( suck igen.. Knappt 4 timmar kvar av hela säsong 1 så egentligen inte så farligt eftersom jag började ladda aldeles precis nyss men i alla fall, jag vill se NU!

Någon som har något bra tips om vad man kan göra såhär en torsdagskväll? Har ingen skola imorgon ska bara till Älvsjömässan så behöver liksom inte somna tidigt heller.. Blir tooookig




Av Annelie von Matérn Fallqvist - 22 november 2007 16:44


Jag har sååååtråkigt. :/ Hände verkligen ingenting i skolan idag.. Först såg vi filmen "Sicko" som verkligen var så bra, eller det var mer som en dokumentär som verkligen berörde! Michael Moore does it again :P Haha

Efter filmen var det lucnh/ håltimme i två timmar. Inte så värst god mat bara pyttipanna men det fick duga. Satt i kafeterian och spelade kort sen pratade jag och umgicks med Jimmy och så hjälpte jag honom skriva ut en bokrecension :) Sen gick han på lektion och jag fortsatte min håltimme.

Efter ett tag kom han tillbaka och vi fortsatte att spela kort :P När våran svenska började orkade jag verkligen inte gå på den så Jimmy följde med mig till SYOn för att skriva ut min frånvaro rapport, vara bara på 11% så jag blev glad :) Sen kollade vi lite i skolkatalogen och sen var det dags att gå till lektionen. Men när jag kom dit berättade dom att det var luciarep för alla som skulle vara med på lucia så jag sprang över till musiksalen istället och repade några lucialåtar. Så tack vare det slapp jag svenska lektionen = ingen frånvaro, och så fick jag göra något jag tycker om, dvs sjunga :)

Efter kören hade jag programmering. Usch det är svårt nu :/ Ligger nog lite efter och tack vare att vi inte har någon lektion imorgon och att jag inte har programmet vi arbetar med på min dator hemma kommer jag inte kunna hinna ikapp över helgen... Blää!! Men en positiv sak var i alla fall att lillasyster ringde när jag slutade och sa att hon och pappa satt ute i bilen och väntade på att få skjutsa hem mig, jippie :) Slapp bussen idag också :)


Nu sitter jag bara här och har sååå tråkigt. Hatar att inte ha något att göra.

Imorgon är det SACO mässa och lite shopping i stan kanske, måste hitta present till en viss person som fyller år imorgon :)

Nej nu ska jag ladda ner säsong 1 av One Tree Hill ;D Och sätta på hög musik och bara drömma mig bort :)




Av Annelie von Matérn Fallqvist - 21 november 2007 18:04


Vaknade med träningsvärk precis som jag trodde att jag skulle göra men det är så himla skönt så det är lugnt :) Hade dessutom inte så mycket träningsvärk som jag trodde jag skulle ha heller så det var toppen! 

Så tråkig dag idag.. Tre lektioner med två håltimmar som sagt.. Känns så onödigt. Gick jätte bra på matten idag är klar med allt man kunde göra hittills och på historian var det en rätt lugn lektion som faktiskt gick att ta sig igenom utan att lida för mycket. Viktigt att man är med på historia lektionerna nu när provet börjar närma sig.

Slutade 15:00 (5 minuter tidigare än vi egentligen skulle, haha) och precis när jag slutade ringde pappa och sa att han var inärheten så han kunde hämta mig, jippie! Så skönt att slippa stressa iväg till bussen och sen gå hem. Väl hemma satte jag mig och läste massa bloggar, bäddade rent sängen med alldeles nya fina lakan :), kollade nya Heroes avsnittet och pluggade lite Kust och Hav eftersom vi har prov nästa vecka. Sen var det dags för middag; spagetti och köttfärssås, brukar vara skitgott men kunde verkligen inte få i mig det idag :S Jätte konstigt... Blev två mackor istället.. Nu sitter jag och lyssnar på musik och pluggar ännu mer Kust och Hav samtigidt som jag laddar ner massa Desperate Housewives avsnitt, orkar inte vänta tills nästa vecka och veckan efter osv :P Dessutom vill jag ha något att göra senare ikväll när jag inte kan sova som vanligt...

Har ju som sagt inte somnat tidigt / kunnat somna de senaste nätterna så får ladda upp med avsnitt att kolla på så jag får ngt att göra + att jag alltid blir tröttare av att ligga i sängen och kolla på film / serier..

Imorgon är det först historia sen samhällskunskap men vi ska slå ihop lektionerna och kolla på filmen "Sicko" som typ handlar om USAs sjukvårds system osv, ska tydligen vara jätte bra så det ser jag fram emot :) Efter det är det 2 timmars håltimme (ovanligt, inte) inklusive lunch i och för sig så det blir nog lugnt... Sen svenska och sist programmering.

Ska på SACO mässan på Älvsjömässan på fredag så blir ingen programmering då så det blir verkligen att ligga i imorgon för att bli klar med det man ska bli klar med.


Nej nu åter till pluggandet, hoppas alla haft en bra dag.



Av Annelie von Matérn Fallqvist - 20 november 2007 22:02



Älsklings Sandra kom hit lagom till Desperate Housewifes och höll mig sällskap, hon är så snäll så :D Åt popcorn och vindruvor i soffan och pratade lite som vanligt. Så skönt att ha någon man tycker om så mycket så nära så man bara kan komma sådär på max 5 min om man har tråkigt eller behöver sällskap ;P Men nu har hon gått igen, kom bara för att kolla DH eftersom båda börjar tidigt imorgon = 8:10. Då blir det halv 8 bussen imorgon och det betyder sova tidigt. Har inte kommit i säng lagom tid på hela veckan så kanske dags att göra det idag eftersom det är upp väääldigt tidigt imorgon dessutom. Har ju varit uppe till någon timme efter midnatt både igår natt och söndags natt. Och då hade jag ändå lite sovmorgon dagen efter, men som sagt inte imorgon. Suck..

Imorgon är det en ganska långtråkig dag med tre lektioner och två håltimmar, det suger egentligen väldigt hårt. Tänk om man istället hade tryckt ihop lektionerna och lagt dom efter varandra.. Då hade jag slutat 4 timmar tidigare typ vilket betyder kl 11 istället för kl 3 som det nu blir. Hade varit så skönt att komma hem vid 11 imorgon istället! :P Nästan kunnat gå och lägga sig direkt när man kommer hem och låtsas att man varit uppe jätte sent dagen innan och sova till typ 2-3 som vissa sjusovande kompisar gör efter en fest natt ;) Haha, skulle jag aldrig klara!

Nej nog babblande om det här nu blir det lägga sig i sängen och läsa lite bok och sen kanske se lite på tv, fast då lär jag ju inte kunna somna innan 12 i alla fall, haha.. Så typiskt mig just nu :P


Anyway, godnatt alla söta :)



Av Annelie von Matérn Fallqvist - 20 november 2007 20:14



ÅH vad jag älskar att träna!! Känns så underbart skönt i kroppen efteråt :) Börjar med att jag sitter och tar det lugnt hemma eftersom det är en timme kvar tills träningen börjar och behöver inte cykla hemifrån förns det är kanske 20 minuter kvar. När klockan är 6 (passet börjar halv 7) så ringer min chef och vill prata om att jobba i jul och fram tills jul/nyår.

Har nu fått massor med helger = mycket OB timmar = mycket i lön sen i januari! Jippie :) Och sen massa röda dagar inkl julafton, men jobbar bara 9-14 på julafton så hinner hem till Kalle Anka, haha ;D

I alla fall så drar samtalet ut på tiden och när jag lägger på luren ser jag att klockan är kvart över, FAAN! Har jätte bråttom, kastar på mig kläder och slänger mig på cykeln. Cyklar som en dåre, blir jätte anfådd, svettig, svårt att andas, kramp i benen osv osv men hinner i alla fall precis in till passet när det börjar. Kände mig så duktig som faktiskt hann + att jag fick massa extra träning av att ta i så himla mycket på vägen dit, fick då alltså två uppvärmningar kan man säga ;)

Passet gick SUPERBRA! Kan allting nu så kunde ta i så mycket jag kunde under hela passet och känner nu efteråt hur skönt det är att känna att man verkligen gjort sitt bästa! Känner hur träningsvärken kommer göra det svårt för mig att komma upp ur sängen imorgon men det är så värt det! Kommer må så mycket bättre nu när kroppen blir tränad ordentligt och mår bra :)

Ska aldeles strax hoppa in i duschen sen blir det bus, tv-tittande med frukt och kanske lite popcorn eftersom jag och lillasyster har bestämt att inte äta godis :P och sen kanske umgås lite med lillasyster och hennes kompis Madde som ska sova här idag :)

Hoppas alla mår bra och att veckan börjat bra. Pussar



Av Annelie von Matérn Fallqvist - 20 november 2007 17:04



Tycker inte om tisdagar egentligen. Börjar rätt tidigt 8:40 och har tre hela lektioner innan lunch = alltid jätte hungrig när det väl är mat. Och som vanligt på tisdagar är det alltid äcklig mat, fyy...

Slutade 14:00 idag och tittade förbi ungdomsmottagningen idag för att prata igenom en grej och boka tid. Hann precis med 14:47 bussen så hann precis hem och pusta ut en stund innan jag fick besök.

Nu är jag själv igen, eller har varit i typ 40 minuter. Pappa åkte till jobbet, Sophie är inte hemma än :S och my friend åkte.

Så aa själv nu, men ska snart åka och träna så det är lugnt. Har hunnit få i mig lite mat också så slipper bli jätte hungrig tills jag kommer hem igen..

Vet inte vad jag ska hitta på ikväll... Popcorn tror jag eftersom jag och lillasyster slagit vad om att inte äta ngt godis, 5:- för varje godisbit vi äter, haha :P Bra grej eftersom socker och framförallt då godis inte alls är bra att äta hela tiden som vi brukar göra.

Nej nu ringa lillasyster och se vart hon har tagit vägen sen chilla lite innan jag måste iväg till träningspasset.




Av Annelie von Matérn Fallqvist - 19 november 2007 19:16



 



Yes, grattis till mig ;D Har namnsdag idag ( Elisabeth ) så det blir lite kvällsmys med nyttiga godsaker ikväll :) Har fått grattis från några vänner och från lite släkt och familj :P Har även fått ett present kort på H&M av farmor och farfar på 200:- hehe, lagom mycket presenter för en namnsdag tycker jag :) Väldigt bra present nu när mitt konto känns väldigt tomt :P Blir kanske lite underkläder eller något annat fint eftersom jag har lite rabatt där också.


Nej nu ska jag inte sitta här och tråka mig längre har suttit framför datorn allt för länge idag eftersom jag har pluggat körkortsteori på datorn sen jag kom hem från skolan. Blir tv tittande och lite mys nu :)


See you later aligator :)



Av Annelie von Matérn Fallqvist - 19 november 2007 14:27


Igår somnade jag jätte sent, inte förns efter 2. Men gör inte så mycket eftersom jag hade sovmorgon och behövde då inte gå upp förns 9:30, lite för lite sömn men tillräckligt.

Hade programmering mellan 10:15 - 11:45 och sen lunch. Efter det var det dags för prov i Fysik B och eftersom jag aldrig sitter länge på prov vart jag klar på ca en halvtimme (hade 1 timme och 40 minuter på oss). Provet kändes väldigt bra så hoppas på bra resultat :) Efter Fysiken har jag egentligen Matte diskret men eftersom jag blev klar så tidigt och hade behövt vänta nästan 1˝ timme på att nästa lektion skulle börja åkte jag hem istället, hann precis med 13:17 bussen så det var sköönt :)

Så nu sitter jag här, ska snart börja med körkortsteorin eftersom det inte blev någon igår och sen kanske jag ska på Aerobic pass halv 5, får se om jag orkar. Har grym träningsvärk efter Step passet igår och ska på Step imorgon också så kanske bra med en vilodag. + att jag får mer tid till körkortsteorin och så om jag stannar hemma.. Får se vad jag bestämmer mig för lite senare..




Skapa flashcards