Alla inlägg under oktober 2007

Av Annelie von Matérn Fallqvist - 24 oktober 2007 14:14


Skulle ha skrivit ett till inlägg igår men servern var nere så jag kunde inte :(

Men nu kommer det ett i alla fall..

Sitter just nu i min morbrors lägenhet inne i stan. Han är utomlands någon stans så jag passar på att vara här och bara ta det luugnt :) men jag hoppas på besök, hoppas på att du ändrar dig.. *hoppas hoppas*


Step I passet på friskis igår var jätte kul :) Hängde med mycket bättre igår än vad jag gjorde på Aerobic passet i måndags :P Riktigt jobbigt var det att cykla fram och tillbaka men bra motion.

Väl hemma duschade jag, åt middag (ägg, salllad och jordgubbar) och sen kollade jag på tv :)


Var planerat att gå upp tidigt imorse för att locka håret innan skolan men när klockan väl ringde orkade jag inte och la mig för att bara vila någon minut. Men självklart somnade jag och vaknade en halvtimme innan jag skulle gå så då blev det bråttom :P

Ingen frukost hann jag med men när jag kom till skolan och fick veta att det var pannkakor till lunch efter första lektionen blev jag glad :) Åt massor ;P

Gick på Kust och hav lektionen kl 8 imorse sen håltimme med lunch och sen matte provet som jag tror gick superbra ;D Men orkade inte vänta i skolan till historian skulle börja eftersom jag hade hål innan i två timmar igen så jag tog tåget och tunnelbanan ut hit direkt efter provet istället :) Och så fick jag ju sällis med Carro till tekniska så det var niice :)


Nu ska jag in på Blip.se och spela lite President sen kanske sova en stund..


Av Annelie von Matérn Fallqvist - 23 oktober 2007 17:09


Tråkig dag i skolan idag. Provet i Historia gick väl sådär, får se sen när provet är rättat...

På sista lektionen var det mentorstid där vi pratade lite om studenten och åt bullar och sockerkaka :)


Snart ska jag cykla iväg på ett Step I pass på Friskis & Svettis, hoppas det går bättre idag än igår ;P


Pappa jobbar så jag och lillasyster är ensamma hemma men hon ska på konfirmations återträff kl 19 så vet inte riktigt när hon kommer hem.. Blir väl till att äta middag själv i alla fall..


Uppdatering om hur det gick på passet och lite annat kommer senare..


Av Annelie von Matérn Fallqvist - 22 oktober 2007 21:48


Just whant to lay down and cry, but I can't 'cause that's not me anymore.


Blir Gossip Girl avsnitt i sängen med jordgubbar, apelsinklyftor, te, tända ljus, täcket tätt lindat runt mig, kuddarna uppfluffade bakom ryggen och gosedjuren nära istället.


Hade heldre haft ditt sällskap i sängen inatt men det här får duga.


Känns som att jag skiter i provet också, orkar verkligen inte plugga mer. Det är huuur mycket som helst och det vill verkligen inte sätta sig något mer nu. Hoppas bara att det som sitter i huvudet kommer på provet imorgon. *peppar peppar ta i trä*


Den här tjejen är grym, 11 år... Ryser varje gång. Du med.


Av Annelie von Matérn Fallqvist - 22 oktober 2007 18:33


Pluggade jätte länge igår, la mig runt 12..

Gick upp tidigare imorse för att även plugga lite då.

Efter skolan pluggade jag en timme innan jag gick på ett Aerobics pass på friskis. Jätte skönt att röra på sig även fast jag inte riktigt hängde med i alla nya steg osv.. *pinsamt* jag som fick mvg i dans och alltid har så lätt för nya saker.. menmen bättre lycka nästa gång.

Har precis duschat och ska sätta mig och plugga samtidigt som jag får i mig lite middag. Middagen idag fick bestå av: sallad, tomat, gurka, kokt kallt ägg, apelsin, jordgubbar och ett stort glas mjölk.

Imorgon är det historia provet och är verkligen jätte orolig, vill få bra på provet! Imorgon blir det också ett friskis pass men då step I, med Vera som ledare ;P Får se hur det går.


Nej nu måste jag äta och plugga järnet.


(you are always on my mind)


Av Annelie von Matérn Fallqvist - 21 oktober 2007 17:19


Tog en paus, behövde komma bort. Men nu är jag hemma igen så nu är bloggen tillbaka :) Tack för kommentaren om att inte lägga ner bloggen ;P


Åkte till Uppsala efter skolan i fredags. Bara för att komma bort. Sov hos en kompis och kom hem idag för ungefär 45 minuter sen.

Var bara hemma och sov och kollade på film hela helgen. Såg 6 stycken filmer under helgen; en på fredags kvällen, två på lördag förmiddag, två lördag kväll och en i morse. Konstigt att jag inte fått fyrkantiga ögon ;P


Väl hemma igen måste jag plugga massor till historia provet på tisdag, USCH och BLÄ...


Har tänkt mycket på dig, inte för att det gör någon nytta men jag har gjort det, för det går inte att låta bli. Men har också tänkt på mitt liv. Ändring och skärpning på G..


Nu plugg och middag sen kanske ett till blogginlägg om jag orkar.

Bye


Av Annelie von Matérn Fallqvist - 17 oktober 2007 18:49


Åh hade bestämt mig för att inte bli upprörd av alla dumma kommentarer, men det är svårt. Vissa har verkligen inget annat vettigt för sig än att klanka ner på andra och berätta hur fel dom gör med sitt liv osv osv. Varför inte bry dig om ditt eget istället?


Skit samma, är faktiskt glad :) Hittade videon som jag och mattias såg på för jätte länge sen och sen inte kunnat komma på vilken låt det var. "Den där videon med hopprepen" har den alltid fått heta ;P Märkte nu att han har låten på sin profil och nu tänkte jag lägga upp videon här eftersom låten och videon faktiskt är riktigt bra :)

Kan inte sluta tänka på att det faktiskt var 7 månader sen men jag tänker inte bryta ihop :) Vet bara att det var en underbar dag och det blir ett fint minne som kommer hänga kvar ett bra tag om inte för alltid i mitt huvud.


Nu blir det middag, tacos :) Ska försöka göra som dom gör på tacobar = lägger nachoskal på en tallrik med köttfärsen och osten och sen in i micron. När det är klart läggs alla grönsaker och gräddfil osv på. Hoppas jag lyckas ;P Men det går väl inte att misslyckas med tacos så det är nog lungan ;D


Här är videon, enjoy :)

Av Annelie von Matérn Fallqvist - 17 oktober 2007 16:24


Seg dag idag med massa håltimmar. Var i alla fall duktig och pluggade :)

Idag provade vi student mössorna, SÅÅ SPÄNNANDE! Längar så himla mycket till studenten, den kommer bli bäst! Både slutskivan och klassens studentskiva är typ bokad så snart är det dags för biljett försäljning också ;P haha

Vårat tema kommer äga (a)

Fick tillbaka förra historia provet idag, haha vilket skämt! 5 frågor var det och jag fick 2st G- 2st G och 1 IG .. HAHAHA alla i klassen fick minst ett IG så jävla otroligt, vi som alltid ligger på topp.... :/ Våran lärare är lite knäpp ibland verkligen..

Kom hem för typ 20 minuter sen för jag var tvungen att handla innan jag åkte hem så att alla ingredienser till middagen skulle finnas hemma tills ikväll.


Ungefär nu för 7 månader sen satt vi och kollade på A cinderella story.. Och ikväll för 7 månader sen gjorde vi det första gången.. Går inte att glömma. Underbar dag och kväll :)

Men tänker inte deppa ihop för det nu, nya tag Annelie :)


Nu ska jag kolla på Heroes avsnittet som jag somnade till igår :$ Något som du har fått vara med om många gånger.. Fattar inte att jag somnar så himla lätt till filmer :/

Vet inte om det blir något plugg idag, vet inte om jag orkar.. Har faktiskt pluggat varenda dag efter skolan den här veckan hittills, förtjänar nog en dag utan plugg i alla fall..


Av Annelie von Matérn Fallqvist - 16 oktober 2007 22:26


Är så jävelusiskt trött på alla skit kommentarer. Ursäkta liksom.

Som den här personen tillexempel, har skrivit två ggr som anonym:


1.) HAHAHA! du är så patetisk JAG DÖÖR!
"jag vet att han inte vill festa med mig för att
han blir svartsjuk på andra som kollar på mig"
så snygg är du inte! hahah (vrider mig av skratt)


2.) Såklart han säger att han tycker du är snygg,
han vill ju ha sex fattar du väl!
du är ju lika dum som du ser ut.
Men jag är iallafall inte lika patetisk som du,
det finns nog ingen som är haha.


Så rädd för att stå för den man är? Känner jag dig ens liksom?!...


Bläää... fegt att inte stå för vem det är som skriver.. menmen vissa är helt enkelt bara för tragiska som inte har ett eget liv och därför klankar ner på andras.

Nog om det orkar inte bli upprörd för sånt skit.


Har pluggat hela dagen igen, all tid går verkligen till skolarbete just nu..

Ensam hemma imorgonbitti tills på torsdag, både skönt och lite tråkigt. Blir i alla fall tacos till middag imorgon *mums* :) Kan unna mig det när jag måste äta själv ;P

Börjar 8 imorgon så ska lägga mig tidigt är det tänkt men lär nog se nya Heroes avsnittet först, sååå bra serie! ;D Imorgon som vanligt på onsdagar är det tre lektioner och två håltimmar på typ 2 timmar var... Blir nog plugg på dom, och den här gången ska jag verkligen plugga och inte suktas att spela kort som vanligt. Vill bli klar med det mesta plugget innan helgen så hela helger slipper bli förstörd. (Good luck, säger jag bara)


Ovido - Quiz & Flashcards