Direktlänk till inlägg 28 oktober 2007

Slapp söndag

Av Annelie von Matérn Fallqvist - 28 oktober 2007 13:58


Somnade rätt sent igår och blev väckt tidigt av mamma :P Klockan var väl typ runt 8 eller nåt. Fixade frukost och sen färgade jag mammas hår samtidigt som vi såg på filmen "Ett monster till svärmor", så kul film :)

När hårfärgningen var klar blev det bastu med hårinpackning, ansiktsmask osv :) Myspys!

Nu håller vi på (okej mer mamma än jag) att laga lite sen lunch. Blir någon gryta på köttfärs, potatis, lök, och massa grönsaker :) Nyttigt värre.

Ikväll är det Step I pass 18:15 - 19:30. Kommer hem till pappa igen runt halv5 så jag hinner äta ngt litet och fixa träningskläderna och sånt.

Imorgon vet jag inte vad som händer. Är inte hundra på om det blir något Uppsala.. För jag kanske måste vara tillbaka i Sthlm igen på onsdag.
Men om det inte blir det som är planerat på onsdag blir det nog Uppsala imorgon tills kanske onsdag. Sen på onsdagen blir det tåg eller buss till Dalarna där kusinerna och moster bor :) och sen när dom åker till Sthlm på fredag åker jag med dom hem. Super bra i sånt fall..

Får se hur det blir, får nog allt bestämt ikväll någon gång.

Nu blir det lunch, så hungrig :)

Tror att jag har fått aptiten tillbaka btw, så glad om detta är fallet :D



 
 
Ingen bild

hej!

29 oktober 2007 11:29

jag älskar din blogg! skriv mer personligt :) tänkte bara fråga lite om dina sk "skönhetsfläckar" i ansiktet.. jag tycker det är fint! och jag har det också fast tre stycken. ibland frågar folk om jag inte ska operera bort dem men jag vet inte.. hur tänker du? trivs du i dina? vad tycker du om operation? Kram!

 
Annelie von Matérn Fallqvist

Annelie von Matérn Fallqvist

29 oktober 2007 21:39

hej! :

Tack :) Mm alltså jag har alltid typ hatat dom :/ :( Har blivit retad och grejer.. Så har tänkt jätte mycket på operation.. Men jg vågar inte, tänk om det blir värsta ärren då blir det ju bara värre än vad det är nu... men har börjat acceptera dom mer och mer.. vissa tycker det är jätte fult, vissa tycker det är sött och personligt..
Får se vad jag gör i framtiden, men just nu får dom stanna

http://annelievmf.bloggagratis.se

 
Ingen bild

visa

30 oktober 2007 09:51

kan du inte typ berätta lite om dig själv och din familj och typ varför ni bråkar och sådär.. tror jag läste det förut. älskar dín blogg för den e perssonlig som man kan tänka sig in i, och jag är inte ensam om o tyca den e bra! :D keep up the good work!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

  Nu tänker jag flytta min blogg till en ny adress. Nämnligen : http://annelievmf89.blogg.se/   Hoppas ni alla hittar dit så ses vi där ;)   <3     ...

  Nu är jag hemma igen. Åkte hemifrån halv 8 och kom hem igen vid 10... Idag tog de tre rör blod från armen och sen blodprov i fingret + kissprov. Och massa utvärdering bla bla bla.. Återbesök igen på fredag 14:15.. Har även fått nya tabletter. Några...

  Kvällen har bestått av tvspelande och mycket tänkande.. Kan inte släppa mina drömmar. Klumpen i bröstet bli bara större.. Hoppas verkligen att det är borta imorgon, orkar inte en till sån här dag.. Såna här dagar som prydde hela sista delen av förr...

    Såhär ser jag ut idag: Svart mössa - Gina Tricot Vit tröja - H&M Svart baslinne - Gina Tricot Blåa jeans - Vero Moda Svart JL skärp - ?   Orkade inte klä upp mig så värst idag eftersom jag bara varit hemma förutom när vi åkte till affären. Sen j...

  Yes, nu har jag precis fått på mig vanliga kläder igen efter en snabb dusch och cirka 40 minuter i spåret. Kändes rätt skönt faktiskt, fast det blev bara nåt varm med löpning resten power-walk. Nu ska jag kasta i mig lite mat sen iväg med pappa och...

Ovido - Quiz & Flashcards