Direktlänk till inlägg 13 oktober 2007

Längtar...

Av Annelie von Matérn Fallqvist - 13 oktober 2007 22:11


Längtar så förfärligt, fruktansvärt efter dig.. Bara få höra hur det är med dig..


Har precis duschat och har lagt mig i sängen för att se ett nytt greys anatomy avsnitt innan jag ska sova.

Börjar som sagt 11:15 imorgon så behöver inte gå upp förns typ 9:25 eftersom bussen går 10:39 :)

Slutar 16:15 och ska försöka hinna kolla efter ett par bra jumpaskor att träna i innan jag måste ta tåget hem 16:53.. Får se om jag hinner hitta något..


Imorgon jobbar pappa dygn dvs både söndag dag och natt.. Så jag och lillasyster är ensamma hemma. Men kommer ju ändå inte hem förns typ 17:30 så blir mat och läxor på en gång tror jag.. har inte orkat plugga någonting idag har bara velat sova.. Somnade till när jag kollade på tv ett tag och när jag vaknade till bestämde jag mig för att bara duscha sen krypa ner i sängen...


Sov gott, X jag tänker på dig


 
 
Natta

Natta

13 oktober 2007 23:42

haha okej men vadå, hände det något när du var ute den kvällen på krogen då han var där? Han kan ju inte vara så himla svartsjuk om du är trogen av dig :O då är han ju bara larvig och du borde inte följa honom som en toffel även om du tycker om honom så mycket. Hur vet du att han inte gör något annat med någon annan tjej nu när han inte hört av sig till dig under dessa dagar? :O
ska sova nu, god natt och kram!

http://naaatha.blogg.se

 
Ingen bild

"X"

14 oktober 2007 18:04

Det här är till Natta och alla andra som inte verkar förstå. Annelie och jag har aldrig varit ett par och det ser inte ut som att vi kommer bli det heller. Vi hade en annan slags relation. Vilket Annelie är FULLT medveten om!
Så kom inte och påpeka saker om mig som inte stämmer.

 
Ingen bild

Katta

14 oktober 2007 18:31

"Vi hade en annan slags relation. Vilket Annelie är FULLT medveten om"

Om man ska tolka den här bloggens inlägg så har du helt fel X, ni är inte alls på samma våglängd och hon är beroende utav dig, men du är inte alls beroende utav henne vilket slutligen leder till att man bara sårar varandra..

På dig lät det som att eran relation är något ni båda har kommit överrens om och mår bra utav.. vilket är väldigt tvivelaktigt, tyvärr!

Men hoppas att det löser sig för er del =)

 
Ingen bild

"X"

14 oktober 2007 20:32

Nej, okej då talar vi öppet om det här då. Annelie och jag var KK. Vilket är ett förhållande utan känslor och enbart fysiska attraherande. Det var hon som skrev ett sms till mig och sa. "X" jag vill vara din KK.
Så kom inte att skyll på mig om hon sedan har fått känslor (eller haft det innan) när jag ständigt har påmint henne om vad jag vill, tycker och tänker.

 
Ingen bild

"X"

14 oktober 2007 20:34

X:

Jag är fullt medveten om vad vi har.
Av: Annelie så, jadu det där var nog svar på tal. Det skickades 15 minuter innan ditt.

 
Annelie von Matérn Fallqvist

Annelie von Matérn Fallqvist

14 oktober 2007 20:42

Mh visst berätta för alla jag skiter i det X.
jag vet att vi var (är?) KK... Ja, det var jag som ville, det var jag som frågade... För att jag vill vara nära dig, för att jag älskar att ha sex med dig. Men lika mycket som jag älskar att ha sex med dig så älskar jag att vara nära dig, umgås med dig...
Jag trodde det skulle vara annorlunda..
Jag har alltid haft känslor för dig, mina känslor för dig har aldrig ändrats..
Du tyckte om mig mer än som KK förut också, du hade känslor för mig....
Men jag vet inte allt vad du tycker, vill och tänker.. För du berättar inte allt för mig, inte allt... ! :'(

http://annelievmf.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Katta

15 oktober 2007 18:27

Vilken värld lever du i X? Hur ofta fungerar ett KK förhållande utan att någon får känslor för den andra? Det finns ingen människa i världen som kan ha ett KK förhållande utan känslor.. Så kom inte och säg att du skulle sticka ut från det! Vad jag vet om KK förhållande är att man inte ska beté sig om man vore ett par, vilket ni gör! Ett KK förhållande går ut på att träffas för att enbart ha sex.. Inte sova över hos varandra, se på film, äta middag och mysa! Det är något mer än ett KK förhållande vilket är värt att nämnas!

Ser att du har fått mycket kritik utav andra människor som läser på din blogg Annelie, vilket jag kan förstå på ett sätt. Jag vädjar till dig av egna erfarenheter att lämna denna KK relation bakom dig, för du gör dig inte svårare för någon annan än dig själv! Det är du som lider och inte han. Jag vet att det är svårt att komma över någon, men om alla andra lyckas, varför skulle itne du göra det då? Man måste se positiv och tänka frammåt för att lyckas.

Annelie skriver väldigt detaljerat och utförligt, vilket kan störa det flesta människor.. Men då har jag ett väldigt bra förslag, SLUTA LÄS HENNES BLOGG DÅ!


Så åter igen till problemet, GLÖM X MOVE ON TO NEXT! =)

 
Annelie von Matérn Fallqvist

Annelie von Matérn Fallqvist

15 oktober 2007 18:58

Tack Katta..
Jag har tänkt på det jätte länge, försöka lämna allt men det är så svårt när man ha känslor för någon att bara skita i dom och den personen..
Vad som än har hänt osv så älskar jag att vara med honom.. Min hjärna är helt splittrad.. Kan inte tänka klart, vet verkligen inte hur jag ska göra om jag ska ge upp eller stanna och se vad som händer..
Vet inte ens om han vill fortsätta träffas.
Får se vad som händer, men från och med nu ska ingen få behandla mig på ett sätt som får mig att må dåligt eller gör så att jag behandlar någon annan illa. That's it :)

http://annelievmf.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Katta

15 oktober 2007 22:43

Kom på en sak som är värd att påpekas. Jag tror inte du älskar honom, utan tanken om honom.. Tanken om er tillsammans som något perfekt, och eftersom det inte finns så måste du låta din hjärna förstå det. Innerst inne i hjärtat så vet du antagligen redan om det. Ni kanske inte är ämnade för varandra, utan du känner nog som jag gjorde, tanken av att ha någon, att älska någon och få uppmärksamhet av någon gör en lycklig.. Då träffade du honom vi just rätt tillfälle vilket gör det svårare att glömma och därför är du så fast i honom vilket är helt förstårligt, klandrar dig inte alls för det! Men som jag sa tidigare, tänk frammåt och långsiktigt för då löser det sig nog =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

  Nu tänker jag flytta min blogg till en ny adress. Nämnligen : http://annelievmf89.blogg.se/   Hoppas ni alla hittar dit så ses vi där ;)   <3     ...

  Nu är jag hemma igen. Åkte hemifrån halv 8 och kom hem igen vid 10... Idag tog de tre rör blod från armen och sen blodprov i fingret + kissprov. Och massa utvärdering bla bla bla.. Återbesök igen på fredag 14:15.. Har även fått nya tabletter. Några...

  Kvällen har bestått av tvspelande och mycket tänkande.. Kan inte släppa mina drömmar. Klumpen i bröstet bli bara större.. Hoppas verkligen att det är borta imorgon, orkar inte en till sån här dag.. Såna här dagar som prydde hela sista delen av förr...

    Såhär ser jag ut idag: Svart mössa - Gina Tricot Vit tröja - H&M Svart baslinne - Gina Tricot Blåa jeans - Vero Moda Svart JL skärp - ?   Orkade inte klä upp mig så värst idag eftersom jag bara varit hemma förutom när vi åkte till affären. Sen j...

  Yes, nu har jag precis fått på mig vanliga kläder igen efter en snabb dusch och cirka 40 minuter i spåret. Kändes rätt skönt faktiskt, fast det blev bara nåt varm med löpning resten power-walk. Nu ska jag kasta i mig lite mat sen iväg med pappa och...

Ovido - Quiz & Flashcards