Direktlänk till inlägg 20 september 2007

Min aptit

Av Annelie von Matérn Fallqvist - 20 september 2007 21:25


Fattar inte... Köpte pizza och får inte ens i mig en fjärdedel =/

Jag brukar alltid äta mycket när det är något gott... Men inte ens pizza går ner längre.....

Åt inte mycket till lunch heller... bara lite mer än en hamburgare... Jag brukar äta minst två när det blir hamburgare i skolan... BAJS, fattar verkligen inte varför jag inte äter längre. :(

Kan ha med att jag är så jävla stressad och uppjagad inom mig nu..

Del på grund av allt som händer med " * " och med min familj...

Mamma ringde btw igår när jag var i skolan och bad mig höra av sig till en psykolog =/ Kul liksom när till och med min mamma som knappt känner mig längre, som inte vet vad som försigår i mitt liv ber mig fixa mitt liv :S Åååh orkar inte.....


Nu är det Heroes avsnitt 6 på tv men jag har knappt sett något innan så tror jag tar och sätter på första avsnittet på datorn istället... laddade ner hela säsongen för någon dag sen men har inte orkat sätta på något än...


Har egentligen Kust och Hav imorgon bitti men tror jag tar sovmorgon istället och kommer direkt till Fysik provet... Men måste upp rätt tidigt imorgon i alla fall för att plugga det sista innan provet...

Har lust att bara sova hela dagen imorgon och skita i helgen också =/ Har ingen lust eller ork just nu.....

Men vaknar förhoppningsvis med bättre ork imorgon.. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

  Nu tänker jag flytta min blogg till en ny adress. Nämnligen : http://annelievmf89.blogg.se/   Hoppas ni alla hittar dit så ses vi där ;)   <3     ...

  Nu är jag hemma igen. Åkte hemifrån halv 8 och kom hem igen vid 10... Idag tog de tre rör blod från armen och sen blodprov i fingret + kissprov. Och massa utvärdering bla bla bla.. Återbesök igen på fredag 14:15.. Har även fått nya tabletter. Några...

  Kvällen har bestått av tvspelande och mycket tänkande.. Kan inte släppa mina drömmar. Klumpen i bröstet bli bara större.. Hoppas verkligen att det är borta imorgon, orkar inte en till sån här dag.. Såna här dagar som prydde hela sista delen av förr...

    Såhär ser jag ut idag: Svart mössa - Gina Tricot Vit tröja - H&M Svart baslinne - Gina Tricot Blåa jeans - Vero Moda Svart JL skärp - ?   Orkade inte klä upp mig så värst idag eftersom jag bara varit hemma förutom när vi åkte till affären. Sen j...

  Yes, nu har jag precis fått på mig vanliga kläder igen efter en snabb dusch och cirka 40 minuter i spåret. Kändes rätt skönt faktiskt, fast det blev bara nåt varm med löpning resten power-walk. Nu ska jag kasta i mig lite mat sen iväg med pappa och...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se