Direktlänk till inlägg 20 september 2007

Vet inte vad jag ska säga

Av Annelie von Matérn Fallqvist - 20 september 2007 19:18


Pizza med Sandra och lillasyster framför tvn nu..

Känner mig så onyttig, blev panpizza med oxfilé och bea.


Jag vet vilken dag det är idag.. den 20e... :(

Förlåt att jag inte tänkte på det, har tänkt på det varenda dag nu i en vecka men bara för att det är just idag så "glömde" jag det :( Eller jag glömde inte, för jag visste ju att det var idag.. Förlåt bara :(

Hoppas du i alla fall mår bra, eller alltså vet att du inte mår bra men du kanske förstår ... :$

Tänker på dig..


 
ANNONS
 
Thowe

Thowe

20 september 2007 19:33

men vännnen :/ hoppas du mår bättre snart.. är förövrigt skitsugen på pizza, haha! & ja jag har piercat mig :D

http://www.thowes.blogg.se

 
Victoria

Victoria

21 september 2007 15:06

Hoppas det ordnar upp sig!

http://virraan.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

  Nu tänker jag flytta min blogg till en ny adress. Nämnligen : http://annelievmf89.blogg.se/   Hoppas ni alla hittar dit så ses vi där ;)   <3     ...

  Nu är jag hemma igen. Åkte hemifrån halv 8 och kom hem igen vid 10... Idag tog de tre rör blod från armen och sen blodprov i fingret + kissprov. Och massa utvärdering bla bla bla.. Återbesök igen på fredag 14:15.. Har även fått nya tabletter. Några...

  Kvällen har bestått av tvspelande och mycket tänkande.. Kan inte släppa mina drömmar. Klumpen i bröstet bli bara större.. Hoppas verkligen att det är borta imorgon, orkar inte en till sån här dag.. Såna här dagar som prydde hela sista delen av förr...

    Såhär ser jag ut idag: Svart mössa - Gina Tricot Vit tröja - H&M Svart baslinne - Gina Tricot Blåa jeans - Vero Moda Svart JL skärp - ?   Orkade inte klä upp mig så värst idag eftersom jag bara varit hemma förutom när vi åkte till affären. Sen j...

  Yes, nu har jag precis fått på mig vanliga kläder igen efter en snabb dusch och cirka 40 minuter i spåret. Kändes rätt skönt faktiskt, fast det blev bara nåt varm med löpning resten power-walk. Nu ska jag kasta i mig lite mat sen iväg med pappa och...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se